Toeristische informatie


Koksijde


Graag nodigen wij u uit aan onze Belgische kust. Mooi in elk seizoen.
In de zomer gezellig kuieren langs de markten, genieten van het strand en de mooie duinen. Fietstochten maken in de Westhoek. Kaasboerderijen, folkloremarkten, de Ijzertoren, de Militaire begraafplaatsen bezoeken. Plopsaland is een ligt op een boogscheut. Kortom, er is zoveel te beleven, en te ervaren dat uw vakantie te kort zal zijn. Ook de gemeente Koksijde heeft tijdens het seizoen, dagelijks activiteiten die u op hun website kan terugvinden.
Vergeet ook de musea niet bij een evt. regenachtige dag: van Het Delvauxmuseum tot het Jommeke museum, voor elk wat wils.

Culinair is er ook voor elk budget ruime keuze. Genieten van een vers gevangen zeetongetje in een bistro tot 2-sterren restaurant.
Onze eigen bistro in de vakanties niet te vergeten ! Er zijn het ganse jaar door ook verschillende activiteiten met nationale en internationale allure: de "Fly In" airshow, wereldbeker veldrijden, enz.

Sportievelingen komen zeker ook aan hun trekken: wandelen,lopen, fietsen, golfen, zeilen, zwemmen,..
Als dit alles nog niet volstaat bent u op 20 min in Oostende en in een klein uurtje in Brugge of Knokke! En de Franse grens ligt op 15 minuutjes rijden. Veel plezier.
We helpen u graag !

Koksijde algemeen:
Activiteiten voor bezoekers
Garnaalvissers

CulinairEnkele culinaire tips:

Sport
Golf Koksijde
Fiets & wandelroutes


Mogelijkheid om luchtdopen en korte vluchten te organiseren aan zeer leuke prijs. Uniek om zo onze kust en hinterland te ontdekken. Graag verstrekken we u meer info.

Copyright Loxley Bed & Breakfast | 2014-2021